Hair Stars på Södermalm i Stockholm

Vill du jobba i ett glatt och kreativt gäng?

HEJ! Vi på Hair Stars välkomnar dig som har ett kreativt tänk, sprider glädje och hela tiden vill utvecklas. För sådana är vi!

Belägen i Stockholms hjärta och mest modeinriktade statsdel Södermalm har våran salong legat i 35 år. I vår blandade kundkrets ingår kändis-profiler, företagskunder och återkommande trevliga människor i alla åldrar. Våran långa erfarenhet kan bidra till din utveckling och vårat breda kontaktnät ger möjlighet till galor, event och bröllopsjobb.

Vi ser även fram emot att du lär oss nya saker och att hela vårat team utvecklas tillsammans. Som barberare får du tillgång till din egen hörna inne i salongen som du själv får anpassa efter dina önskemål. Vi kan även komma överens om produkter som du vill beställa in och sälja. En av våra anställda går på tidig mammaledighet och kommer att vara borta ifrån salongen ett tag. Då vi andra har fullt upp framöver så finns det därför möjlighet för dig som har arbetsförmåga och intresse att ta över hennes kunder. Vilket betyder att om du är rätt för oss så finns det mycket jobb redan från början. Vi strävar efter att göra dig som anställd stolt och nöjd med din arbetsplats och erbjuder därför flera alternativ till hur du tjänar din inkomst.

Lön enligt avtal, lön enligt överenskommelse, procentuell lön och hyrstol erbjuds. Även öppen för andra förslag om det så önskas. Du får också ta eget ansvar över ditt arbetsschema. Så att du själv kan skräddarsy hur du jobbar och vilka tider som passar bäst för dig. Jag hoppas att du tar denna möjlighet och Vi ser fram emot att få höra från dig!

Välkommen med din ansökan.

Se mer på vår:

Hemsida

Facebook

Instagram
 

Område: 
Stockholm
Sverige Norra
Sverige Mellan
Kontakt: 

För ansökan eller eventuella frågor kontakta Britt på info@hairstars.se eller på:  070 834 35 49

 

 

När du skickar din ansökan eller kontaktar salongen, kom ihåg att berätta att du sett annonsen på frisörjobb.se